Husfruens nøkkelknippe

Vinnere av husfruens nøkkelknippe 2018

19. juni 2019 ble Jørbæk på Holmen Senter og Follestad på Fornebu Senter kåret til vinnere av Husfruens nøkkelknippe for 2018!

Juryen begrunnet valget, se vedlagte begrunnelser. Ordførerne delte ut diplomer og ære til de fortjente vinnerne. Vinnerne uttrykte stor glede ved å kunne oppnå denne prisen for sitt bevisste, godt forberedte og gjennomførte kriminalforebyggende arbeidet i deres butikker.

«Det er en glede å kunne forebygge butikktyveri med en metode, SMIL OG SERVICE, som samtidig skaper gode kunderelasjoner og øker salget!»

Også politiet som var til stede og godt representert, understreket den positive betydning av Våkn Opp-kampanjen med sitt enestående kriminalpolitiske opplegg og praktiske tiltak for målbevisst å bruke positive virkemidler i dette arbeidet. Det er store prosessøknonomiske fordeler ved å satse sterkt på forebygging mot kriminelle handlinger, også når det gjelder tyveri fra butikk.

Etter prisutdelingen, holdt bysheriffen Steinar Vadla Risa et konsentrert foredrag om tyveri fra butikk med gode eksempler på tyvenes metoder, omfang og hvilke utfordringer som de butikkansatte møter når den profesjonelle tyven går til verks. Det interessante foredraget ble avsluttet med en god meningsutveksling hvor blant annet ordførerne utdypet og ga eksempler på sitt engasjement og innsikt i saken.

Opplegget med et «Husfruens nøkkelknippe» ble godt mottatt og vil bli et fast innslag med vekt på bruken av positive sanksjoner ved fremtidige prisutdelinger.

Medlemmer! Se bildene av de glede vinnere og de andre deltakerne i arbeidet med å få frem årets kandidater, Jørbæk på Holmen Senter og Follestad på Fornebu S og les om kampanjen her på vår hjemmeside! Og forbered deg til å bli den neste vinner av Husfruens nøkkelknippe!